"mitä kaikkea olisit voinut jättää tekemättä jos olisit malttanut jäädä vuorotteluvapaalle"

"Mitä kaikkea olisit voinut jättää tekemättä jos olisit jäänyt vuorotteluvapaalle?"
"

keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Ting Tong or not ting tong

padorkid 002

White Sand Beachin Pad Thai-koju

padorkid 004

10 bahtin kukkakimppu

Aamusti huomattiin että Kai Baessa mainostettiin isolla banderollilla että Filou Coctail baarilla on perjantaina avajaiset, mainoksessa mainittiin “free BBQ-buffet” ja mehän mennään todnäk sinne! On sopivasti vielä kävelymatkan päässäkin. Tiedä sitten miten “free” tääkin juttu on mutta sitten se nähdään, nobody rides for free. Kovasti ainakin Filoulla pistettiin paikkoja kuntoon, sesonkihan on vasta alkamassa tällä saarella.

Myöskin flyereita oli ilmestynyt tienvarsille kookospuihin niitattuna. The Ting Tong Bar mainostaa että niillä on TÄNÄÄN illalla bileet ja ilmainen BBQ-buffet! Ting Tong sijaitsee Lonely Beachille jolle on n.6km täältä Klong Praolta. Käytiin katsomassa paikkoja näin päiväsaikaan, aika mielenkiintoisen oloinen kylä kyllä tuo Lonely Beach. Bambu tattoo paikkoja, bungalowia ja kuppiloita keskellä junglea. Saa nähdä tuleeko sinne sitten lähdettyä ilmaisen ruuan perässä vai not. Varmasti ainakin olisi kokemus sekin ja yömyöhällä paikat voi näyttää fiksummalta kun ei näe kaikkea schaissee. Lonely beach on kai aikoinaan ollut reppumatkaajien suosiossa mutta ranta oli kyllä yhtä suurta kivikkoa ainakin tuosta kohtaa.

Tänään kun taas tuntuisi aurinko paistavan niin Piia suuntas altaalle ja minä skoballa saaren itäpuolelle. Ban Mae Resortin pihassa kävin mutta näytti sen verran hiljaiselta etten poikennut edes virvokkeilla siellä. Saaren itäpuoli vaikutti paljon siistimmältä johtuen tietysti että siellä on niin vähän toimintaakin. Tiet oli huomattavasti paremmassa kunnossa ja liikenne todella rauhallista, maisematkin oli fiksummat mielestäni. Merta katselin niin sekin oli tyynempi tuolla puolen. Matkaa tuli n.80km ja aikaa kului about kaksi tuntia. Eli koko ajan ajoa yhden pysähdyksen taktiikalla, vain seveneleveniltä jääkahvit mukaan paluumatkasti.

And now, to The Ting Tong or not ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti