"mitä kaikkea olisit voinut jättää tekemättä jos olisit malttanut jäädä vuorotteluvapaalle"

"Mitä kaikkea olisit voinut jättää tekemättä jos olisit jäänyt vuorotteluvapaalle?"
"

torstai 20. lokakuuta 2011

Muuttoa ensi kuulle tai sitten ei

Eilinen päivä meni mukavasti White Sand Beachillä kämppiä katsellessa. Netistä ensin katselin että yhden nimeltä mainitsemattoman irkkupubin yhteydessä/takana olisi halpoja hotellihuoneita. Internetin varauspalvelu antoi ihan kohtuullisia hintoja huoneille ja käyttäjien kommentitkin oli kehuvia. Lisäksi huoneita olisi vapaana vielä ensi kuulle. Eikun paikanpäälle katsomaan paikkoja. Ihan siistin näköistä ja suht uusimaisen tuntuinen paikka. Allasalue oli hieno ja muutenkin kaikki oli fiksun oloista. Netin varauspalvelun tietojen mukaan stardardihuoneita piti olla vapaana kymmeneksi päiväksi mutta todellisuudessa respan mukaan ei ollut kuin neljäksi päiväksi. Deluxehuone oli 250b kalliimpi ja niitä löytyisi sopivaksi ajaksikin joten ensiksi sellaista katsomaan. Ihan siisti iso hotellihuone muttei todellakaan mikään freesi tuoksu huoneessa, kohtuu tunkkainen kellarin tuoksu, ei hyvä! Tsekattiin vielä kuitenkin se perushuonekin, aikaslailla samanmoinen muttei haissut tunkkaiselle, tämä olisi jo kelvannutkin. No päätettiin vielä kysyä nähdä(haistella) toista deluxe huonetta että jos se olikin ihan vaan huono yksilö se ensimmäinen huone. Toinen huone olikin sitten jo sellainen että kävelin suoraan huoneen parvekkeelle ottamaan happea, karmean tunkkainen tämäkin, tai siis joo haisi vahvasti homeelle. Ei tuonne paikkaan siis todellakaan!

Nyt on sitten pari ihan ok paikkaa kiikarissa White Sand Beachillä mutta todellakin noiden huoneiden kanssa saa olla tarkkana ettei saa mitään homeluolaa. Tässä kun on tullut näitä kämppiä koluttua varmaan kohta parikymmentä niin ei niissä välttämättä hinta/laatu täysin kohtaa. Harvassa ovat ne oikeasti raikkaan tuoksuiset huoneet/bungat, osaltaan tietysti tämä ilmiö voi johtua tästä low seasonista että kämppiä ei ole paljoa vielä nyt ehditty tuuletella/siivoilla kun varsinainen sesonkiaika on vasta edessäpäin.

Illalla vedettiin taas korealaiset BBQ-setit, eli nää missä pöytään tuodaan oma grilli ja siinä sit saa kokata napansa täyteen.

Tänään Bang Baon laiturikylässä ostoksilla ja takaisin tullessa Lonely Beachin Magic Gardenissa röhnöt naamaan. Tuosta taikapuistosta saa muuten varmaankin saaren edullisimman kreikkalaisen salaatin (60b). Postissa käytiin ja Piia lähetti pari kirjettä Suomeen. Ja illalla satoikin sitten taas vettä/ukkosti pitkästä aikaa ja oikein maahan saakka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti