"mitä kaikkea olisit voinut jättää tekemättä jos olisit malttanut jäädä vuorotteluvapaalle"

"Mitä kaikkea olisit voinut jättää tekemättä jos olisit jäänyt vuorotteluvapaalle?"
"

tiistai 4. lokakuuta 2011

Cheap Thrills

chang2 002

Resortin oma lemmikkikisu

chang2 006

Otetaan vastaan etätyöpaikka, mieluiten mahdollisimman nopeasti!

chang2 011

Pen’s Bungalow/Restaurant @ White Sand Beach

chang2 013

Pen’s

chang2 017

Cheap Thrills tienvarsibaari Klong Praolla

chang2 022

Resorttia vastapäätä olevan Pizza & Steak–mestan lemmikkiotus, ei hajua minkä merkkinen otus.

-

Jahas, skoballa tuli kruisattua reilut 70km eilen. Aamusti heti rutiinien jälkeen White Sand beachille mutta ilma näytti siellä päässä vähän turhan synkältä joten aateltiin että lähdetään kuitenkin saaren eteläpäähän. No päästiin saaren eteläisimpään kolkkaan kun alkoi satamaan. Ja sitten sitä sadetta tuli! Ei se mitään, on sitä ennekin kastuttu. Vähän vaan jännitti osassa kohdin vuoristoteitä kun oli niin paljon vettä tiellä ja täällä on tiet kuulemma tosi liukkaita sateella. Varovaisesti kun meni alamäet niin hyvinhän se meni. Nähtiin kyllä yhdet ketä skoballa mulkkas muttei niillekään näyttänyt pahemmin käyvän.

Takaisin kämpille litimärkinä, vähän nörtitystä ja koitin vähän jotain videookin editoida mutta ei ole pahemmin videomatskua kuvailtu. Nettiyhteys ei ole huoneessa sisällä kovin hyvä mutta parvekkeella tuntuis pelittävän suht ok. Sitten olikin taas ruoka-aika ja tiet kuivunut. Päätettiin lähteä White Sand Beachille ja katsoa joku ravintola meren rannalta ja päädyttiin Pen’s Bungalowsiin pöpertään. Tosi rento meininki tuntui siellä olevan mutta niin täällä joka puolella muuallakin. Vähän kauppojen tutkiskelua ja sitten alkoikin jo hämärtään joten skoban nokka kohti kämppää.

Illalla alkoi pihalla kuulumaan musiikkia joten lähdettiin pompottelemaan ääntä kohti. Läheltä löytyikin tienvarsibaari Cheap Thrills jossa ryhmä ranskalaisia(?) soitteli biisejä, ilmeisesti treenas iltaa varten tai jotain. Siitä jotain videotakin myöhemmin, ehkä. Parit kuppilat kierrettiin ja sitten vielä iltapalaksi pizza puoliksi naamaan ja sitten alkoikin olla aikas valmista maate.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti