"mitä kaikkea olisit voinut jättää tekemättä jos olisit malttanut jäädä vuorotteluvapaalle"

"Mitä kaikkea olisit voinut jättää tekemättä jos olisit jäänyt vuorotteluvapaalle?"
"

maanantai 17. lokakuuta 2011

Rentona kuin apina sähköjohdolla

monkee

Tänään oli biitsipäivä. Lonely Beachillä tuli hetken aikaa grillailtua itteensä ja pulikoitua meressä. Itseasiassa tuo Lonelyn ranta on oikeastaan fiksuimmasta päästä tällä saarella. Hiekka on pehmeää ja siivottua ja ainakin tänään puolenpäivän aikoihin porukkaakin oli sopivasti. Ei täysin lonely mutta olisikohan ollut reilu kymmenen ihmistä hiekalla. Suurin osa lähellä rantaa pörröövistä oli nuorta porukkaa.

Safkat otettiin rannalta olevalta terassilta ja tietty thaipöperöä. Viime viikolla tuli vähän lipsuttua thairuuista mutta mitä sitten. Jotenkin vaan nuo thairuuat kiehtoo enempi. Kotona saa sitten taas syödä sitä länkkäripöperöä yllin kyllin.

Lonelyltä suunnattiin tutkimaan saaren länsipuolen päättyviä teitä. Eipä siellä juuri mitään ihmeempää ollut, muutama resortti keskellä ei mitään mutta ainakin rauhalliset rannat(vielä). Toiseenkin oli hienot uudenkarheat opastekyltit mutta tien kunnostus oli kyllä unohtunut. Ilmeisesti tie laitetaan vasta sitten kuosiin kun high season alkaa nyt joutui jo vähän tasapainottelemaan ja ottamaan vauhtia ettei jäänyt jumiin mutaiseen hiekkaan johon oli melkoiset ajouratkin autoilla kynnetty.

Tämän illan ohjelmaan varmaankin kuuluu taas käydä katsomassa yhtä mestaa Kai Baella minkä on jo pari-kolme kertaa pitänyt aueta. No tuskin on tänäänkään avajaisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti