"mitä kaikkea olisit voinut jättää tekemättä jos olisit malttanut jäädä vuorotteluvapaalle"

"Mitä kaikkea olisit voinut jättää tekemättä jos olisit jäänyt vuorotteluvapaalle?"
"

maanantai 10. lokakuuta 2011

Khlong Phlu

jungledrum 002

jungledrum 003

Polku putoukselle alkaa ja vielä näyttää ihan fiksulta polulta mutta olisikohan tuota baanaa ollut n. 20 metriä, sitten alkoikin kivikko ja juurakko.

jungledrum 009

Khlong Phlun vesiputouksella käytiin eilen. Reilu 500 metriä oli kivikkoista ja juurikkoista  polkua sinne putoukselle. Mieltä ei paljoa lämmittänyt tieto että siellä viidakossa elelee muun muossa pyythoneita, kalkkarokäärmeitä ja mustia cobria. Näin ainakin jossain lehdykässä mainittiin, tiedä sitten totuutta. Hiki tuli kun sinne samoiltiin, joten ei muutakun vesiputoukseen plompsis ja johan helpotti hiki hetkeksi. Oli ihan mukavan virkistävää vettä, ei tosin mitään hirmu kylmää mutta kuitenkin. Joo, eikä siellä putouksella yksin tarvinnut olla, oli sinne eksynyt muitakin turisteja kyllä.


matini 002

Matinin pitäjä ottaa ryyppyä

matini 004

matini 005

matini 019

Tämä herrasmies asustelee samassa resortissa kun mekin ja hän meidät tuonne Matinin avajaisiin neuvoi. Hollannista kotoisin mutta asunut pitkin maapalloa, mm. useamman vuoden Afrikassa ja nyt täällä Changilla ilmeisesti useamman vuoden. Jotain bisneksiä se tuntuu kannettavallaan hoitelevan täältä käsin. Hauska tapa sillä on pitää kämpän ovea auki koko ajan, oli se sitten itse jossain kylillä käymässä tai ei.

matini 007

matini 031

Matini Loungen avajaisissa tuli oltua, pitäjä on hollantilainen ja tosiaan aukaisi paikan eilen. Tämä on täällä sesongin alkuaikoja joten avajaisia tuntuu puskevan joka paikassa. Takapihalla oli pieni allas johon sai mennä välillä polskimaan. Ja kyllähän siellä sitä porukkaa välillä olikin. Ruokaa oli tarjolla ja halpaa bisseä. Yksi suomalainenkin nähtiin siellä, tämä jamppa oli pari kk asunut saarella ja nyt parin viikon sisään pitäisi saada oma kuppilansa auki joka on melkein vastapäätä tätä Matinia.

Tänään aamulla olikin sitten pientä pääsäryn tynkää, mutta siihen löytyy lääke sevenelevenistä = Lipovitan D + iso pahvimuki jääkahvia. Ja päälle hedelmäbrunssi.

matini 034

Pikkunyssäkässä on suolasokerichilisekoitusta johon hedelmiä täällä on tapana dippailla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti