"mitä kaikkea olisit voinut jättää tekemättä jos olisit malttanut jäädä vuorotteluvapaalle"

"Mitä kaikkea olisit voinut jättää tekemättä jos olisit jäänyt vuorotteluvapaalle?"
"

keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Iltapalaa

Eilisen pienenä iltapalana oli yhden ravintolan hiilillä grillattu, hitaasti kypsytetty kokonainen kana. Joillain jutulla se oli marinoitu ja hyvin oli kypsynyt mutta kuitenkin yllättävän mehukas. Pistetään tähän taas jotain hintatietouttakin, eli kokonainen grillattu kana, 2 (dippi)kastiketta, salaatti ja bisset yhteensä tasan 300 bahtia eli n. 7,20 egee oli tämän illallisen kustannus.

Mennessä tuonne kanaa syömään nähtiin ekaa kertaa täällä Changilla grillivartaita myyvä mopokoju. Siis sellainen jossa on muutakin kuin pelkkää lihaa vartaassa. Täytyykin olla tarkkana että huomaa sen ensi kerrallakin. Sillä oli muun muossa valmiiksi tehtyjä grillivartaita(sipuleineen/chileineen/tomaateineen) kanasta ja possusta, ja hinnatkin oli mopokoju tyyliin edukkaita. Possu- / kanavartaat 10 bahtia kipale. Siinä olis hyvää iltapalamättöä edukkaasti taas! Ehdottomasti täytyy vielä testata.


Hyviä ja huonoja uutisia :

Huonot : mun piraatti Vans-arskat meni yllättäen rikki Pettynyt, roskiin

Hyvät : kämppähommelit on nyt sitten taas seuraavaksi reiluksi kahdeksi viikoksi kondiksessa. Saatiin 10 päivää lisäaikaa tässä samassa huoneessa ja hintakin on mielestämme kohtuu edukas, huomioiden meidän tekemät kortteerikartoitukset lähiviikkoina. Eli nyt näillä näkymin ensikuun 11. päivä olisi tarkoitus sännätä kohti Pattayaa. Toivottavasti tulvatilanne on rauhoittunut siihen mennessä ja evakossa olevat bangkokilaiset ovat palanneet omiin hommiinsa pääkaupunkiin. Yksi kortteeri olisi Pattayallakin jo kiikarissa, tosin tällä mestalla ei ole edes nettisivuja eikä varausmahdollisuutta booking/agoda/muitten buukkauspalveluiden kautta. Mutta käytiin em. paikassa kun oltiin Pattiksella niin käyntikortista kyllä löytyy tarvittavat yhteystiedot. Taidan tässä lähipäivinä laittaa sähköpostia ja kysellä huonetilannetta 11.-17. ajalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti