"mitä kaikkea olisit voinut jättää tekemättä jos olisit malttanut jäädä vuorotteluvapaalle"

"Mitä kaikkea olisit voinut jättää tekemättä jos olisit jäänyt vuorotteluvapaalle?"
"

lauantai 29. lokakuuta 2011

Mehican Way

mehikanway 007

Maanvyöry kylttiä @ Lonely

mehikanway 008

Yhden resortin muurit oli “koristeltu” lasipulloilla, ilmeisesti tarkoituksena estää apinoiden ym. isompien elukoiden kulkeminen.

mehikanway 017

Barrio Bonitoksen meksikolaissafkaa Lonelylla, on omien mainostensa mukaan saaren ainoa autenttinen meksikolais ravintola. Burritokset oli ihan jees mutta ehkä pieni pettymys oli kuitenkin tämä kokemus. Paremman makuista meksikolaispöperöä on kyllä tullut muualla maistettua. Tiedä sitten oliko tämä nyt sen makuista miltä se oikeasti kuuluisi maistua, tuskin. No pisteet hienoista ruokailuvälineistä.

mehikanway 020

Uppopaistettua kana tortillaa

mehikanway 021

Ekaa kertaa nähty lehmiä thaimaassa, täällä näköjään täytyy olla tarkkana liikenteessä. Ei koskaan tiedä mitä elukoita tulee tiellä vastaan nurkan takaa.

mehikanway 006

Koiria ja kissoja täällä on jokapuolella, mutta aikas rennosti nekin kaikki tuntuu ottavan täällä.

Eilisen ohjelmaa kuului mm. meksikolaista ruokaa ja lihakauppojen etsimistä. Illalla testattiin 60bahtin mojitoa muttei kyllä hirveän häävi ollut.

Tänään on Piian syntymäpäivä, joten tänään olisi tarkoitus pitää jonkin sortin grillibileitä saunottelun ohessa. Grilli on pestynä ja resortin köökistä pitäisi tulla salaattia. Eilen haettiin yhdestä tukkukauppiaalta paketit bockwurstia ja jtn saksalaishenkisiä wienernakkeja. Lisäksi pitäisi tänään hakee lihaa, sipulia, tomaatteja, tuoreita isoja chilejä ym. grillivartaita varten. Ja ehkä vähän bisseekin. Saattaapi siis tulla jonkinlaiset grilli-sauna-allasbileet illalla ?!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti