"mitä kaikkea olisit voinut jättää tekemättä jos olisit malttanut jäädä vuorotteluvapaalle"

"Mitä kaikkea olisit voinut jättää tekemättä jos olisit jäänyt vuorotteluvapaalle?"
"

lauantai 22. lokakuuta 2011

Mojito – BBQ – fireshow @ beach

iltaranta 023

iltaranta 005

Lähi hiekkarannan ravintola aukaisi eilen toimintansa. Päivällä jo poikettiin siellä ja kauheasti toivoivat että illalla tulisimme katsomaan heidän avajaisiin järkkäämää tulishowta. Noita tulishowta nyt on esim. White Sand Beachillä vissiin joka ilta mutta supporteerattiin nyt sitten paikallista yrittäjää ja käytiin illallisella tässä hiekkarannalle kyhätyssä ravintolassa. Ravintola on sopivasti parin luxusresortin vieressä ja sinne pääsee rantaa pitkin fiksuiten. Kaippa tämä rantakuppila sitten on äärimmäisin kokemus niille jotka noissa luxusresorteissa viihtyvät. Anyway, bisse oli edukasta ja BBQ-varras namia!

Piruuttaan muuten katselin tuossa yhden luxusresortin ilmoitustaulua, siellä lupasivat että voisivat järkätä hiekkarannalle pöydän kahdelle ja tarjoilla illallisen siellä. Alkaen hinta tälle “erikois” palvelulle ruokineen oli 1900bahtia. Jep, eli 45egee alkaen hinta. No kaikki on niin suhteellista, eipä tuolla 45egellä Suomessa kovin ihmeellistä illallista vielä ravintolasta saa.

Meidän eväät eilen illalla taisi maksaa 160 bahtia yhtälailla samalla rannalla. No parit coctailit ja neljä bissee päälle niin tulihan sille illalliselle hintaa jo 660 bahtia. Elämä on!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti