"mitä kaikkea olisit voinut jättää tekemättä jos olisit malttanut jäädä vuorotteluvapaalle"

"Mitä kaikkea olisit voinut jättää tekemättä jos olisit jäänyt vuorotteluvapaalle?"
"

maanantai 24. lokakuuta 2011

Havaintoja tulvan vaikutuksista ym.

Eilen huomattiin ensimmäisen kerran jotain konkreettista vaikutusta Thaimaan tulvista täällä. Säähän täällä on vuodenaikaan nähden ihan normi eikä tulvista ole pelkoa. Mutta tosiaan eilen oli yhden sevenelevenin kassan luona lappu jossa pahoittelivat etteivät ole saanut kaikkia tuotteita hyllyihin tulvien takia. Me ei kyllä huomattu että mitä tuotteita uupu?

Toinen havainto tehtiin jo Pattiksella näistä meidän suolakurkkuja syövistä rakkaista itänaapureista. Näillähän on tietty tapana mölöttää suureen ääneen sitä omaa murrettaan ja juoda viinaa. No sehän on niiltä ihan normi käytöstä. Mutta tämä mielenkiintoinen havainto on se että niillä on tapana ottaa omat juomat ravintoloihin.

Toissailtana poikettiin tavoistamme poiketen vetäsemessä iltaröhnöt oikein tälläisessä pöytäliina ravintelissa kun lauma näitä suolakurkun syöjiä asteli sisälle. Ennenkuin kaikki tästä ryhmästä sai ruokiaan tilattua niin pöytään oli jo ilmestynyt pullo viinaa ja isoleka Pepsiä jostain omista kasseista. Viinapullo vetästiin siinä tietty hätäseen tyhjäksi ja oli siinä tainnu Pepsipotustakin pikkusiivut lähteä. No ei siinä mitään, ei hätä ole tämän näköinen kun omat juomat loppuu. Pöydästä lähtee kaksi henkeä hakemaan lisää viinaa tien toiselta puolen pikkukaupasta. Voi olla tietty että tämä tapa on ihan normaalia näiden kotimaassa mutta mää voisin kyllä ajatella että jos ravintolassa on alkoholia myytävänä niin olisi fiksua ostaa se sieltä. Hintaluokka ravintolassa on noin 7 egee viinapullo (0.375) johon hintaan kuuluu plissit. Niin ja tosiaan nämä suolakurkunpurijat juovat kuitenkin sitä halvinta paikallista viinaa, eivät mitään vodkaa vaikka voisi kuvitella.

Tästä yhteenvetona voisi todeta että jos nämä Thaimaan tulvat vielä pitkään jatkuvat ja mahdollisesti jotain kauppojen hyllyiltä loppuu niin toivottavasti se on viina. Ihan vaan näiden suolakurkkujen syöjien kiusaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti