"mitä kaikkea olisit voinut jättää tekemättä jos olisit malttanut jäädä vuorotteluvapaalle"

"Mitä kaikkea olisit voinut jättää tekemättä jos olisit jäänyt vuorotteluvapaalle?"
"

perjantai 14. lokakuuta 2011

Kämpän hakua

Tänään taas skoba alle, saatiin sama skoba mistä jo aikaisemmin olin huomannut että etugummi on finaalissa. Resortin pomo sattui olemaan paikalla niin kysyin että miten on käynkö vaihdattaan etukummin uuteen. Jep, kyllähän se sopi, sain rahat vaihtohommia varten käteen ja skoballa korjaamolle. 650 bahtia maksoi gummi+työ eli n. 15 egee, 500b on kai normi taksa mutta ilmeisesti olin huono tinkaamaan. Parempi toi rengashommakin oli hoitaa noin kun varoa huonoa rengasta joka paikassa ja omasta pussista sen olisi sitten joutunut hommaamaan jos se jossain tuolla peräviidakossa olisi puhjennut.

Tänään käytiin läpi melkein kaikki Kai Baen rannan puoleiset resortit ja kyseltiin taksoja marraskuulle kymmeneksi yöksi. Hinnoissa oli kyllä melkoiset haitarit ja toisaalta hintoja nostaa kuun vaihteessa alkava high season. Pari-kolme varteenotettavaa vaihtoehtoa löytyi, hinta tosin suosikilla on melkein kolminkertainen nykyiseen kortteeriin. Se yksi ehkä kiehtovin vaihtoehto oli bungalovi meren rannalta ja lisäksi resortilla oli tosi hieno uima-allas. Toinen vaihtoehto oli bunga mikä ei ollut ihan rannalla eikä siinä ollut omaa allasta, tosin käyttöoikeus oli viereisen resortin altaalle, hinta oli melkein puolta halvempi tätä ensin mainittua mutta bungat ei ollut hirveän freesejä. Kolmas vaihtoehto oli ihan hotellihuone, jossa hiekkaranta ja jotenkin älyttömän typerä mutta hieno allas katolla(olisi pitänyt kuvata). Näihin kaikkiin kuului muuten aamupalat joita ilman on kyllä tähänkin asti hyvin pärjätty. Ykkös ja kolmos vaihtoehto pyöri samoissa hinnoissa.

Senkin voisi sanoa yhdestä resortista mihin tutustuttiin että hinta oli nyt melkein 5 kertaa nykyistä kämppää kalliimpi ja ensi kuussa n.7,5 kertaa kalliimpi nykyiseen verrattuna. Ja tämä kallein paikka ei välttämättä mielestämme se hienoin paikka kyllä ollut. Mutta makuasioitahan nämä ovat. Nykyinen kämppäkin on ihan OK ja edukas mutta kaippa se vaihtelukin virkistää. Ja jotenkin tuo Kai Bae vaikuttaa vähän elävämmältä ja tiiviimmältä “keskustalta” tähän Klong Praohin verrattuna.

Illalla käytiin White Sand Beachillä, ranta oli tosi leveä olevinaan tänään, johtunee täysikuusta? Juuri kun päästiin rannalle ravintolaan istuskeleen niin menua lueskellessa alkoi priiskaloimaan vettä. Joo ei sitä sokerista olla muttei myöskään ehdontahdon halua kastuakaan. Ei muutakun skoba alle, ei tiedä vaikka iskee samanlainen myräkkä kun parina viime yönä joten mukavampi vaan suunnistaa kohti omaa kylää. Tulihan siinä matkalla hetken vettäkin, joten jonkin verran tuli kastuttua mutta sen verran lämmin yö ettei kyllä kylmyydestä tarvinnut kärsiä shortsi + t-paita varustuksellakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti