"mitä kaikkea olisit voinut jättää tekemättä jos olisit malttanut jäädä vuorotteluvapaalle"

"Mitä kaikkea olisit voinut jättää tekemättä jos olisit jäänyt vuorotteluvapaalle?"
"

keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Chillailua ja katuruokaa

Aamu-uinnin jälkeen latasin parit videot Vimeoon, sitten skoballa etsimään mistä löytyisi papaijasalaattikoju. Napattiin papaijasalaatit liikkuvasta kojusta mikä löytyi lähimmän sevenelevenin edestä. Salaatit nassuun, oli hyvää ja juuri sopivan tulista. 35 bahtia makso salaattiannos mistä söi kaksi kevyen lounaan. Sapuskan jälkeen alkoi ramasemaan niin rajusti että taju lähti ja oli muuten ensimmäiset päivänokoset koko reissun aikana.

Nokosten jälkeen kävellen liikenteeseen tsekkaileen paikallisia rantoja ja hups taas oltiin muutaman kilometrin päässä. Takaisin käpytellessä eksyttiin tienvarteen ilmestyneelle markkkinoille. Kämpille mentäessä ostettiin possuvartaat 5 bahtia/kipale yhdestä kojusta ja toisesta kojusta kukkakimppu(orkkidea) 10 bahtilla. Nyt on terassin pöydälle kukkia.

Iltauinnit ja jos sit lähtis katsomaan n.10km päähän White Sand Beachin iltahumputuksia. Jotenkin tuntuu että nämä pikkukylät henkii eloon vasta pimeän tultua. Nyt jälkiviisaana voisi todeta että yöajoa varten olisi ollut hyvä ottaa jonkunlaiset kirkkaamat pleksit noiden arskojen tilalle. No saa nähdä vaikka sellaset löytyis jostain tänään.


Ja löytyihän ne kirkkaalla klasilla olevat Austin Powers-tyyliset pokat, nyt kelpaa huristella yöaikaankin! White Sand Beachillä oli yllättävän hiljaista. Jonkun verran oli väkeä liikenteessä. Suurin osa porukasta oli nauttimassa illallista meren rannalla ravintoloissa ja jonkun verran väkeä oli myös beer baareissa.

Illaksi mopokärrystä kana pad thait, 40bahtia kipale ja oli hyvvää! Noista kärrykojuista saa kyl hyvää ja suht edullistä röhnöä, tietty jostain ravintolaistakin saa hyvin samoihin hintoihin. Eli tänään streetfoodkulinaristinen päivä, papaijasalaatti 35b + sikavartaat 10b + padthait 80b = 125 bathia päivän ruokailut. Eli tänään tuli syötyä vajaalla 1,5 eurolla/hlö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti