"mitä kaikkea olisit voinut jättää tekemättä jos olisit malttanut jäädä vuorotteluvapaalle"

"Mitä kaikkea olisit voinut jättää tekemättä jos olisit jäänyt vuorotteluvapaalle?"
"

lauantai 8. lokakuuta 2011

Normi päivä

Aamusti kävellen Kai Baelle ja kauppojen kiertelyä. Sportstrackerin mukaan reilu 6km tuli löntystelyä. Arska paistaa ja kaikkee = pakko ottaa skoba alle, joten sillä päristeleen ja tutkimaan eteläisen White Sand Beachin kaupat.

Myöhäisenä lounaana tänään : SevenElevenin chicken steak burger, erittäin hyvä paksu grillattu maustettu kanafile välissä ja tietty seveneleven tyyliin: itse saa laittaa höysteet/mausteet. Suosittelen! Ja oli muuten eka 7eleven röhnö kirjoittajalla tällä reissulla.

Nyt olisi tarkoitus mennä tsekkaamaan Filou Coctail Lounge & Discon avajaiset, sinne olis matkaa n. 2,5 kilsaa mutta eiköhän sen verran tule pimeälläkin käveltyä. Ilmainen BBQ buffet kyllä houkuttelee liikkuumaan Leveä hymy!


Oltiin Filoun avajaisissa, about ysiltä oltiin siellä ja olihan siellä ihan mukavasti porukkaa. Fiksun oloinen paikka muutenkin, vetäjinä saksalainen pariskunta, joten asiakkainakin tuntui sakemanneja olevan. Tervetulo drinkit saatiin heti tullessa, päästiin istumaan ja katselemaan paikkaa rauhassa. Musiikki soi inhimillisellä tasolla että pystyi huutamatta keskustelemaan, siitä plussat. Buffettikin oli ihan jees, hedelmiä, salaatteja, leipää, lihavartaita.. Lihavartaat oli kyllä huippuhyviä mutta niitä tuntui tulevan buffet pöytään tarkoituksellisen hitaasti. Alkuun kun tultiin niin buffetissa tuntui olevan kaikkea tarjolla mutta lähtiessä alkoi jo sortimentit loppumaan ja varsinkin vartaat meni kaupaksi heti sitä mukaan kun grillistä tuotiin. Tosin lisää porukkaakin lappasi koko ajan ravintolaan sisään. Eipä ilmaisesta buffetista voi valittaa mutta pari varrasta olisin kyllä vielä saanut juuri sopimaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti