"mitä kaikkea olisit voinut jättää tekemättä jos olisit malttanut jäädä vuorotteluvapaalle"

"Mitä kaikkea olisit voinut jättää tekemättä jos olisit jäänyt vuorotteluvapaalle?"
"

keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Hello Africa

egypt1 005

Aavikkoa silmien kantamattomiin.

egypt1 012

egypt1 013

Hyvin palvellut matkalaukku antautui egyptiläisten käsittelyssä = parit kahvat paskaks.

egypt1 019

Hotellin respa/aamupala/illallis rakennus

Bussin aikataulu oli kohtuu tiukka Helsinkiin niin että aikaa jäi lähtöselvityksen loppumiseen vajaa puoli tuntia mutta heti kun päästiin kentälle niin huomattiin että lennon arvioitua lähtöä oli rukattu puolitoista tuntia eteenpäin, joten eipä tarvinnut kiirehtiä kentällä.

Huomion arvoista lennolla oli se että KAIKKI juomat olivat maksullisia, edes ateriaan ei kuulunut mitään kurkun kostuketta, ei edes vettä. Muuten kohtuu basic lento, jopa yksi humalainenkin joutui lentoemojen puhutteluun yläilmoissa siitä siis viimeistään sai havaita olevansa lomalennolla.

Heti pian Hurghadan kentän ulkopuolella päästiin tutustumaan minua mahdottomasti ärsyttävään tippaus “kulttuuriin”, roudasin matkalaukun bussin viereen ja viiksivallu ensin hajoitti siitä parit kahvat ja nosti sen bussin kyytiin. Sitten viiksivallu alkoi ruinaamaan kahta euroa tippiä siitä hyvästä että nosti laukun kyytiin. Minun mielestä HÄN olisi saanut maksaa minulle paikymppiä laukun rikkomisesta. No anyway, tottakai ihmiset tarvitsevat palkkaa tekemästään työstä se on okei mutta tippauspalkkausta en ymmärrä. Jatkan tilitystä tästä tippauksesta tod.näk. myöhemmin.

Hotelli on kyllä sellainen missä ei ole ennen tullut oltua. Hotellialue on todella iso, jolla on useita uima-altaita ja useita baareja ja ravintoloja. Eilen ei ehditty vielä kovin paljoa tutustua paikkoihin mutta onhan tässä aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti