"mitä kaikkea olisit voinut jättää tekemättä jos olisit malttanut jäädä vuorotteluvapaalle"

"Mitä kaikkea olisit voinut jättää tekemättä jos olisit jäänyt vuorotteluvapaalle?"
"

keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Keskellä ei mitään

Hotellialue on todellakin kohtuu iso ja kun hotellialueelta kävelee pois niin ympärillä ei ole juuri mitään toimintaa. Yksi iso tie kulkee rannikkoa pitkin josta toiseen suuntaan pääsee Hurghadaan ja toisesta suunnasta löytyy El Gouna. Meidän hotelli on siis jossain Hurghahan ja Gounan puolessa välissä.

gypt2 010

gypt2 013

Pari fotoo partsilta

Ensimmäinen päivä ja 2 x aamupala, 2 x lounas, illallinen. Tuplasafkat sen takia kun buffettia tarjoillaan resparavintolassa ja rantaravintolassa molemmissa, joten pitihän niitä molempia siis testata heti. Syömisten välissä altailla ihmettelyä. Harmi kun allasbaaria ei ole upotettu altaaseen, saisi juomat suoraan altaasta.

Juomista voi sen mainita että bisse on ihan ok, viinat on perinteisiä lievästi kotipolttoiselle maistuvia petrooleja. Viinitkin on ihan ok. Ehkä punkku niistä se vähiten maukkain.

Tokana päivänä samaa settiä, paitsi tuplasafkat passattiin. Suomalaisia täällä on reilu kymmenen. Pingistä pelailtiin iltapäivästä suomalaisten kanssa ja tietty urheilujuomana oli olutta. Illallisen jälkeen maisteltiin paikallisia juomia yhden suomalaisporukan kanssa. Ensin illallisravintolassa, sitten respan aulabaarissa ja lopuksi rannalla olevassa discobaarissa.

gypt2 020

gypt2 023

Seuraavana päivänä olikin sitten varsinainen lepopäivä ja jotain pientä kankkusen tynkääkin oli havaittavissa.

Päivällä tarkenee ihan hyvin mutta iltaisin joutuu pistään pitkää housua jalkaan. Terasseilla on tosin kaasulämmittiä niin niillä paikoilla kyllä tarkenee mukavasti iltaisinkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti