"mitä kaikkea olisit voinut jättää tekemättä jos olisit malttanut jäädä vuorotteluvapaalle"

"Mitä kaikkea olisit voinut jättää tekemättä jos olisit jäänyt vuorotteluvapaalle?"
"

maanantai 14. marraskuuta 2011

Back to Sin City

patilaa 005

patilaa 009

patilaa 010

patilaa 011

Kuvatuksia tän hetkisestä kortteerista. Tämä hotelli on Soi Buakowilla ja on ihan basic halpishotelli. Kohtuu lyhyt matka pelipaikoille, ilmastoidut kämpät tuulettimella, free wifi, uima-allas (joka ei kyllä ainakaan eilen ollut toiminnassa). Ihan kohtuu siistin oloinen kortteeri ainakin hintaansa nähden kun on high seasonikin päällänsä jo.


Matka Changilta Pattayalle taisi kestää liki 7 tuntia, johtuen minibussi kuskista joka ajoi todella rauhallisesti. Ekaa kertaa autokuski ei ajanut koko ajan ylinopeutta. Nopeus ei itseasiassa tainnut nousta kertaakaan yli satasen. Siihen lisäksi vielä pari ylipitkää tankkaus/juomataukoa päälle. No päästiin kuitenkin ennen pimeän tuloa Pattikselle. Ja tsägällä neuvottiin pikkubussikuski tän hotellin pihaan jossa sattui olemaan tilaakin loppuajaksi. Nyt luonaa hommat liian iisisti. En viittinyt edes tingata vaan maksettiin mukisematta se mitä pyydettiin. Hinta oli hurjat reilu 15 egee/vrk Iloiset kasvot !

Heti eilen huomio kiinnittyi kaupungin rauhallisuuteen ja ruuhkien vähyyteen. Väittäisin että kaupungissa on nyt vähemmän porukkaa kuin syyskuussa, täällähän pitäisi high seasoni olla päällä ja tulvapakolaisiakin täällä väitettiin parveilevan. Samaten huhut elintarvikkeiden/veden/oluen heikosta saatavuudesta tuntuu liioitellulta. Tosin tässä on nyt vasta vuorokausi tullut täällä tallusteltua. Samaten hotelleissa tuntuisi olevan hyvin tilaa. Käytiin hetki sitten tutustumassa tässä lähellä kolmeen eri hotelliin ja kaikista löytyi huoneita ja myöskin eri hintaluokista. Taitaapi nuo Bangkokin tulvat pelästyttäneen turisteja ja siksi tilaa tuntuisi olevan niin teillä kuin hotelleissakin.

patilaa 017

65 bahtin Ranskassa pullotettu vissyvesi !

Joitain tuotteita tuntuisi paikoitelle olevan nuukanlaisesti. Rantakadulla ei ollut yhdessä Sevenissä kuin yhden merkkistä pullovettä ja viereisessä Familymartissa ei ollut kuin yhden merkkistä porevettä. Ranskassa pullotettua sikakallista porewasseria. Tässä kun oltiin alettu pröystäilemään trendivesillä niin ostettiin myöskin tänään yhdestä nimeltä mainitsemattomasta suomimestasta kohtuu arvokkaat sitruunasoodatkin. Basic lemonsoda maksoi 55bahtia muttei siitä sen enempää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti