"mitä kaikkea olisit voinut jättää tekemättä jos olisit malttanut jäädä vuorotteluvapaalle"

"Mitä kaikkea olisit voinut jättää tekemättä jos olisit jäänyt vuorotteluvapaalle?"
"

lauantai 24. syyskuuta 2011

Jallaat huutaa armoa

2viiva3 006

Kämpän parvekkeelle kiinnitetty majapaikan mainos ja iltaisin jonkin sortin liskot alkaa jammaileen sillä kuten kuvasta näkyy. Todettiin ettei partsin ovea pidetä turhaan auki ettei saada yllärilemmikeitä sisälle.

2viiva3 011

Ja sitten basic matkakuvatuksia : Pattiksen Hard Rock Cafe

2viiva3 015

Oluet Beach Roadilla = nuukajussin 29bahtin hanachangit.

2viiva3 019

Ripley’s believe it or not

2viiva3 021

Lahden toisella puolen näkyy Pattayan oma “hollywood”-kyltti.

2viiva3 022

Legendaarinen Walking Street alkaa tästä, olikohan se 6 aikaan illalla kun autoliikenne suljettiin ja Walking Street herää henkiin. Iltamyöhään melko äärimmäinen kokemus tuo katu.

2viiva3 025

Pattayan beachia kuvattuna Walkkarin alkupäästä Beer Gardenin terassilta.

-

Kuten kuvista näkyy niin melko pilvistä on ollut edelleen. Tänään tuli käytyä optikolla ja aikeina oli että Piia hankkisi arskat vahvuuksilla. No ei tullut kauppoja arskoista mutta näöntarkastus tehtiin ja piilareita 30kpl setti tuli mukaan.

Tänään tulikin sitten taas käveltyä melko pitkät pätkät, piruuttani katsoin Google mapsilla että n. 20km tuli käveltyä tänään. Jalat on aikas spagettia mutta nyt on uudet tänään ostetut sandaalitkin koeajettu. Scholl-sandaalit pitäisi olla ihan laatumerkki eikä ne kyllä ihan ilmaiseksi lähtenytkään, oikein takuulaput ja kaikki tuli, lieköhän aidot kuitenkaan? Niin-juu, ettei tule liialla liikkumisella ylikuntoa niin muistettiin päivällä kyllä käydä vetäsemässä Burger Kingin Cheese Whopper- ateriat Leveä hymy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti