"mitä kaikkea olisit voinut jättää tekemättä jos olisit malttanut jäädä vuorotteluvapaalle"

"Mitä kaikkea olisit voinut jättää tekemättä jos olisit jäänyt vuorotteluvapaalle?"
"

torstai 22. syyskuuta 2011

Eka päivä

 

eka 007

Kommeeta ilmastoitu kämppä ja kaikkee. Jep, hienosti meni matka : Pirkkala-HKI väli mentiin oikein kunnon propelli yksityiskoneella, oltiin meinaan ainoat matkustajat mutta onneksi meistä huolehti kaksi lentoemoa niin 25 minuutin lentokin meni luonnikkaasti. Helsingissä saatiinkin kävellä melkein suoraan Bangkokin koneeseen jossa siinäki oli paljon tilaa. Muutamat veti oikoiseksi neljän penkkiriveille ja nukkuivat siinä. Taisin olla ekaa kertaa koneessa niin että persekin oikein puutu, jotenkin noi Airbussin penkit ei sovi meikäläisen hanurille, eikä Piian. Nyt ollaan Pattiksella ja melkolailla väsyneitä, ei saatu koneessa nukuttua kuin pari tuntia.

eka 018

Meidän lähimarketti tai no, onhan tossa muutaman sadan metrin välillä Family Martit ja 7/11kin. No anyway iso kauppakeskus löytyy ihan nurkilta, aikaisemmin tuo oli Caffefour mutta ilmeisesti noista kaikista caffeista on tullut BigCtä.

eka 019

Syötiin iltapalaksi BigCn food parkista mustapippuripossupihvi(79baht) ja spicykanapihvi(59baht), suosittelen vilpittömästi. Hyvää ja halpaa safkaa. Vaikka euron kurssi suhteessa bahtiin onkin persiillään niin siltikin alle 4 egeen saa kahdelle biffisetit!!! Nams!

eka 020

Halpa biffimesta BigCllä, suosittelen.

eka 024

Päivän päätteeks ostettiin paikalliset puhelinkortit. Puhelinnumerot lukee noissa paketeissa oikeessa yläkulmassa. Eli noi 08-alkuiset on nyt sit meidän uudet numerot. Tekstiviestit pitäis tulla perille kun laittaa ton 08 tilalle +668 (elikkä toi +66 on thaikkulan suunta vähän kuin savossa on +358). Laitan myöhemmin infoa miten kantsii soittaa halvemmalla noihin jos tulee jotain asiaa. Näistä kahdesta kortista tuo alimmainen on jo nyt käytössä meikäläisen luurissa, joten siihen voi pistää tekstiviestiä tulemaan eli numero on +668 5082 8006. Vastailen jahka ehdin.

 

Eli tuanoinniin:

Jos tulee asiaa soitella niin kannattaa soittaa 99577 etuliitteellä niin soitto maksaa 4centtia/minuutti plus normi mpm, eli alle 10centtiä minuutti. Soittamalla tolla numeroetuliitteellä puhelu menee internetin kautta ja hintataksa ilmoitetaan puhelun alussa. Eli nää meidän soitto numerot on:

99577 668 5082 8006 / Miska

99577 668 3583 2046 / Piia

Tekstiviestit EI toimi tuon 99577-etuliitteen kanssa vaan se pois ja plussa tilalle..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti