"mitä kaikkea olisit voinut jättää tekemättä jos olisit malttanut jäädä vuorotteluvapaalle"

"Mitä kaikkea olisit voinut jättää tekemättä jos olisit jäänyt vuorotteluvapaalle?"
"

tiistai 20. maaliskuuta 2012

Billetproof @ ocala

Haettiin perjantaina oma kiesi alle daytonan kentältä. Saatiin oikein pappamallin jenkki foortti, ohan se kasikoneinen ja muutenkin amerikkalaiseen tyyliin epäkäytännöllinen eli isoruokainen ja laiska. No hyvin se on kuitenkin toiminut.
Lauantaina tuupattiin parin sadan kilsan päähän Don Garlitsin dragrace museoon. Siellä oli järjestetty Billetproof tapahtuma jossa oli melkoinen määrä rakennettua kalustoa ja jonkinlainen pienimuotoinen swappi.
Sunnuntaina siirtyminen Daytonasta taas Orlandoon. Tässä kortteerissa on melkoiset remontit käynnissä vesivahinkojen takia. Vaihdettiin kerran jo huonetta kun katto oli selkeästi vuotanut sisälle asti ja muutenkin haisi oudolle. Tää uusi huonekaan ei ole kyllä kovin freesi valitettavasti.
Tänään lähettiin aamusti kohti Key Westiä, Usan eteläisintä paikkaa. Matkaa Key Westiin oli noin 650km ja pisin silta Florida Keysin saarirykelmän välillä taisi olla 7 mailia. Hienoja maisemia sai ihailla matkan varrella, toisella puolen saaria oli meksikon lahti ja toisella atlantti. Kuubaan Key Westistä olisi ollut vielä 80 mailia, ei vuokrattu vesiskootteria ja käyty kuuban puolella. Takaisin tullessa napattiin huone us1:n varrelta ensimmäisestä mestasta mantereen puolelta. Tosi fiksu ja siisti kuntoinen mesta. Respan jamppa oli vaan ihan törkeän laiska spede.
Huomenna ehkä Miami Beachin kautta takaisin Orlandoon siihen rotankoloon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti